Честит Първи Юни – Съвместно с Район „Оборище“

Честит Първи Юни
съвместно с Район „Оборище“

На 1-ви юни, цветния и щастлив Ден на детето, „Църква Пробуждане“ зарадва малки и големи с подаръци и игри в празничната си програма.

Цветни балони, рисунки и детски усмивки изпълниха столичния парк Заимов. Църква „Пробуждане“ взе активно участие като един от главните партнюри в организирaното от Столична Община събитие. Заедно с радио FM+, всички доброволци подготвиха детски игри с интересни награди. Веселото парти и състезание с ролери завърши с детски театрални представления и концерт.

По-рано през деня, празникът започна с посещение на Детска градина №191 „ Приказка без край“, където децата получиха подаръци, опаковани с усмивки, дарени от Църква „Пробуждане“.

На 3-ти юни ни очаква специално детско парти на ул. Васил Друмев, 37, където сте добре дошли. Всяко дете ще получи подарък, а в програмата са включени забавни игри, песни и танци.
Очакваме ви с усмивка.

Благодарим на Столична Община Район „Оборище“ и директора на Детска градина №191 „ Приказка без край“ за предоставената възможност да зарадваме заедно децата и техните семейства.