Септември е почти тук и с
наближаването на новия
сезон идва и началото на
новата учебна година.

Докато едни се подготвят за този радостен миг, има обаче много други, за които това означава безпокойство и реална трудност. Ние, от Църква Пробуждане, не искаме финансите тази година да бъдат пречка, но напротив – ние да спомогнем на това всяко дете да прекрачи прага на класната стая с усмивка и трепет!
По случай първия учебен ден, 15 септември, желанието ни е да помогнем на деца в неравностойно положение да се върнат на училище, като ги снабдим с раници и всички основни необходими учебни пособия, за които семействата им нямат финансовата възможност да закупят.
Бихме искали да те направим съпричастен с тази кампания и да апелираме към теб за спонсорство, с което можеш да подариш щастливо детство и пълноценно образование на едно дете.
Сумата, необходима да покрие тези разходи за едно семейство, е само 60лв. Срещу само едно дарение можеш да станеш партньор с нас в тази кауза още сега!
И вместо заключение – Църква Пробуждане не е изградена върху дарбите и талантите на отделни личности, но върху жертвоготовността на цялата ни общност!

Благодарим ти от сърце –
без твоята щедрост и съпричастност,
всичко това не би било възможно!

ДАРИ СЕГА

С КАРТА

PayPal

ЕasyPay

БАНКОВ ПЪТ

ЦЪРКВИ НА ПЪЛНОТО ЕВАНГЕЛИЕ
IBAN:
BG12FINV91501216727267
ОСНОВАНИЕ: Дарение за „Аз Искам да уча“