ДЕН 4 / Конференция Пробуждане 2017

КОНФЕРЕНЦИЯ ПРОБУЖДАНЕ
ДЕН 4 /Дамска Конференция

Лице в лице с Бог! Имахме изумително време с Бог на конференция ЛЯТО днес! Над 300 дами, от всички възрасти и различни националности издигаха ръце към небето и се покланяха със сърцата си на Царя на Царете!Словото, което пророк Бевърли Ейнджъл сподели с нас хранеше вярата ни, насърчаваше очакването ни и умножи радостта ни. Поучението за общуването лице в лице с Бог запали копнеж в нас за по-дълбоко общуване с Него!“Най-голямата ми молитва за вас е не да имате достатъчно за себе си, а да имате толкова, че да посрещате нуждите на непознати на улицата. Да си благословен ознаначава да си благословение на другите.

КОНФЕРЕНЦИЯ ПРОБУЖДАНЕ
ДЕН 4 / Вечерно събрание с Юберт Ейнджъл

Винаги, когато си помислиш, че си видял много от Бог, Той те изненадва!
За поредна вечер преживяхме присъствието Му по невероятен начин.

Много хора получиха пророческо слово от Бога чрез пророк Юберт Ейнджъл и чуха детайли от своя живот или живота на близките си. Но това не е просто информация, а доказателство за величието и могъществото на Бог, за силата и мощта Му! Когато Бог говори, то е ясно, разбираемо и чисто. Когато Бог говори, нещо непременно се променя…

Десетки хора получиха своето чудо от небето и кръвното им налягане беше нормализирано на момента. Бог извърши чудеса за слава на името Си!

Знаем, че след тази конференция, Църква Пробуждане няма да е същата! Вярваме, че градът ни няма да е същият. Очакваме да видим духовен пробив в България!

Утре е последният ден от конференцията. Ще имаме сутрешна служба от 10:45 и следобедна служба от 16:45. Входът и за двете е свободен за всички посетители. Покани приятел и ела да преживееш движението на Бог! За първи път имаме ТРАНСПОРТ ПРОБУЖДАНЕ – за контакти 0898/571256.