Image

2022 деца в нужда ще получат подаръци за Рождествените празници!

За 5-та поредна година Църква "Пробуждане" ще зарадва хиляди деца в нужда с подаръци, внимание и топлина. Тази година искаме да зарадваме повече деца от всякога!

До края на декември, доброволци от Църква "Пробуждане" ще раздадат подаръци в множество институции и болници, като всяко посещение ще се осъществи съобразно епидемичните мерки в страната.  Освен в София, доброволците ще достигнат до населените места - Перник, Силистра, Ракитово, Стара Загора, Карлуково, Луковит, Червен бряг, Луковит, Плевен, Петрич, Тутракан. 

Църква "Пробуждане" се грижи и за служителите в институциите и болниците, които работят по време на празниците, като им предоставя празничен обяд. 

Вълнуващо е да обявим, че за кампанията "Вечният Подарък" 2021, Пробуждане и Фондация "В ТЕБ" си партнират и с най-големия център за обучения в България - aula.bg, предостявайки 100 ваучера за обучение на деца под 18 години.

По време на кампанията също така се събират и средства за стипендии на деца, които нямат възможност да завършат висшето си образование.

Изминали инициативи

Още от нашите инициативи може да намерите на нашия сайт - www.awakening.bg/gift