Image

Благотворителната ежегодишна кампания "Вечният подарък" на Църква Пробуждане в партньорство с Фондация "В теб", вече пета година радва деца и семейства в неравностойно положение.

През 2020, заедно с наши партньори успяхме да нахраним и да занесем надежда на хиляди хора в различни градове из цяла България. По случай миналогодишните празници зарадвахме стотици деца и раздадохме над 7 тона храна. Тази година 2022 деца в нужда ще получат подаръци за Рождествените празници!

От 16.12.21 до 25.12.21. доброволци от Църква "Пробуждане и Фондация "В теб" ще раздадат подаръци в няколко институции и болници, като всяко посещение ще се осъществи съобразно епидемичните мерки в страната.  Освен в София, доброволците ще достигнат до населените места - Перник, Силистра, Ракитово, Стара Загора, Карлуково, Луковит, Червен бряг, Луковит. 

Църква "Пробуждане" се грижи и за служителите в институциите и болниците, които работят по време на празниците, като им предоставя празничен обяд. 

Вълнуващо е да обявим, че за кампанията "Вечният Подарък" 2021, Пробуждане и Фондация "В ТЕБ" си партнират и с най-големия център за обучения в България - aula.bg, предостявайки 100 ваучера за обучение на деца под 18 години.

По време на кампанията също така се събират и средства за стипендии на деца, които нямат възможност да завършат висшето си образование.

КАМПАНИЯТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА!

Дари чрез PayPal
Дари чрез epay.bg
Дари по банков път

ЦЪРКВИ НА ПЪЛНОТО ЕВАНГЕЛИЕ
BG12FINV91501216727267
BIC: FINVBGSF

Дари чрез EasyPay

КИН: 5793773358

Дари по друг начин

Можете да дарите чрез Revolut, Western Union, Money Gram, Econt или лично в офиса на църквата.