Image

Благотворителната ежегодишна кампания "Вечният подарък" на Църква Пробуждане в партньорство с Фондация "В теб", вече пета година радва деца и семейства в неравностойно положение.

През 2020, заедно с наши партньори успяхме да нахраним и да занесем надежда на хиляди хора в различни градове из цяла България. По случай миналогодишните празници зарадвахме стотици деца и раздадохме над 7 тона храна. Тази година 2022 деца в нужда ще получат подаръци за Рождествените празници!

От 16.12.21 до 25.12.21. доброволци от Църква "Пробуждане и Фондация "В теб" ще раздадат подаръци в няколко институции и болници, като всяко посещение ще се осъществи съобразно епидемичните мерки в страната.  Освен в София, доброволците ще достигнат до населените места - Перник, Силистра, Ракитово, Стара Загора, Карлуково, Луковит, Червен бряг, Луковит. 

Църква "Пробуждане" се грижи и за служителите в институциите и болниците, които работят по време на празниците, като им предоставя празничен обяд. 

Вълнуващо е да обявим, че за кампанията "Вечният Подарък" 2021, Пробуждане и Фондация "В ТЕБ" си партнират и с най-големия център за обучения в България - aula.bg, предостявайки 100 ваучера за обучение на деца под 18 години.

По време на кампанията също така се събират и средства за стипендии на деца, които нямат възможност да завършат висшето си образование.

Дари чрез PayPal
Дари чрез epay.bg
Дари по банков път

ЦЪРКВИ НА ПЪЛНОТО ЕВАНГЕЛИЕ
BG12FINV91501216727267
BIC: FINVBGSF

Дари чрез EasyPay

КИН: 5793773358

Дари по друг начин

Можете да дарите чрез Revolut, Western Union, Money Gram, Econt или лично в офиса на църквата.