Голямото Шествие

Чувал ли си за Пробуждане? А обичаш ли България? Защото ние сме Пробуждане и обичаме България. И затова на 24 май направихме Голямото шествие из улиците на София. Раздавахме балони, бяхме щедри на усмивки и споделяхме радостта си!
Вярваме, че българският език е ценност и сме благодарни, че го имаме. Прекрасно е да имаме възможност да почетем делото на братята Кирил и Методий и да си припомним, че има за какво да се гордеем

Image
Image
Image

На 24 май, Денят на българската писменост и култура, Църква Пробуждане излезе по улиците на София, за да зарадва хората от своя град и да им припомни, че делото на Кирил и Методий е било с една-единствена цел- превода на Божието слово на разбираем език.

От рано сутринта започна с вълнение и усърдие подготовката за Голямото шествие. Заедно с главните пастори на Църква Пробуждане пастор Максим и Теодора Асенови, се включиха и над 50 доброволеца- представители от всички поколения, както и цели семейства, които се участваха заедно с техните деца.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Бяха раздадени над 2000 балона, също толкова флаери, Библии и други подаръци. А възнаграждението за тях бяха хилядите усмивки на лицата на хората, които с радост и интерес приемаха подаръците.

Дъждовното време не успя да спре нито един участник в Голямото шествие, защото в сърцата им беше топло и имаше достатъчно слънце за всеки минувач. За около пет часа „Голямото шествие“ обхвана целия център на София, а спирките бяха ключови места като парка Заимов, Народната библиотека, метростанция Сердика, улица Витоша и много други!

Църква Пробуждане благодари на всеки доброволец, който се включи и пожертва своето време, усилия, а много от тях- и сухите си дрехи.

Нека това да бъде само началото на един силен моментум, в който Бог ще докосне София и България!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

 

ДАРИ СЕГА