ПОМОЩ?!

Ти си разрешението на всяка ситуация!

ПОМОЩ?!

Не минавай сам през пустинята

ИМАМ НУЖДА
ОТ ПОМОЩ

Няма нужда да минаваш сам през трудностите. Свържи се с нас и потърси помощ!

ТУК

ИМАМ НУЖДА ОТ МОЛИТВА

Има сила в молитвата! Сподели твоята ситуация и нашият екип ще те подкрепи!

ТУК

ИСКАМ ДА ПОМОГНА

Ти можеш да бъдеш разрешението и да подкрепиш някой!

ТУК


ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Често животът може да е тежък и проблемите да идват един след друг, но няма нужда да минаваш сам през трудностите. Искаме да ти помогнем. Без значение срещу какво си се изправил, първата стъпка да се справиш е да се протегнеш и да говориш с някого. Какво, ако промяната в твоя живот е на един разговор разстояние?

ИСКАМ СРЕЩА С ПАСТОР

ИМАМ НУЖДА ОТ МОЛИТВА

Молитвата е начинът ни на комуникация с Бог и за да може Той да чуе молитвите ни, трябва ние да ги отправим. Той е Бог, който изцелява, възстановява и чува всяка една молитва. Нашият молитвен екип и доброволци ще се молят за всяка една изпратена нужда и ще вярват с вас докато не видите намеса и промяна във вашата ситуация. Не пропускайте да прегледате и нашите МОЛИТВЕНИ ДЕКЛАРАЦИИ

ВИЖ ПОВЕЧЕИСКАМ ДА ПОМОГНА

Една от ценностите на Църква Пробуждане е лидерство, или с други думи – ние сме разрешението на всяка ситуация. Ето защо за нас е привилегия да протегнем ръка към нуждаещите се и да занесем храна и продукти от първа необходимост на всеки, който не може да направи това за себе си. Добрата новина е, че не носим само покупки в домовете на хората, а по този начин даряваме любов на ближните, надежда на обезкуражените и светлина в мрачния за тях момент. Бъди благословен, включвайки се в тази кампания!

ИСКАМ ДА ПОМОГНА
ИСКАМ ДА ДАРЯ

ИМАМ НУЖДА
ОТ ПОМОЩ

Няма нужда да минаваш сам през трудностите. Свържи се с нас и потърси помощ!

ТУК

ИМАМ НУЖДА ОТ МОЛИТВА

Има сила в молитвата  Сподели твоята ситуация и ще те подкрепим в молитва

ТУК

ИСКАМ ДА ПОМОГНА

Ти можеш да бъдеш разрешението и да подкрепиш някой, който има нужда от помощ!

ТУК

ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩЧесто животът може да е тежък и проблемите да идват един след друг, но няма нужда да минаваш сам през трудностите. Искаме да ти помогнем. Без значение срещу какво си се изправил, първата стъпка да се справиш е да се протегнеш и да говориш с някого. Какво, ако промяната в твоя живот е на един разговор разстояние?

ИСКАМ СРЕЩА С ПАСТОР

ИМАМ НУЖДА ОТ МОЛИТВАМолитвата е начинът ни на комуникация с Бог и за да може Той да чуе молитвите ни, трябва ние да ги отправим. Той е Бог, който изцелява, възстановява и чува всяка една молитва. Нашият молитвен екип и доброволци ще се молят за всяка една изпратена нужда и ще вярват с вас докато не видите намеса и промяна във вашата ситуация. Не пропускайте да прегледате и нашите МОЛИТВЕНИ ДЕКЛАРАЦИИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ИСКАМ ДА ПОМОГНАЕдна от ценностите на Църква Пробуждане е лидерство, или с други думи – ние сме разрешението на всяка ситуация. Ето защо за нас е привилегия да протегнем ръка към нуждаещите се и да занесем храна и продукти от първа необходимост на всеки, който не може да направи това за себе си. Добрата новина е, че не носим само покупки в домовете на хората, а по този начин даряваме любов на ближните, надежда на обезкуражените и светлина в мрачния за тях момент. Бъди благословен, включвайки се в тази кампания!

ИСКАМ ДА ПОМОГНА
ИСКАМ ДА ДАРЯ

МОЛИТВЕНИ ДЕКЛАРАЦИИ

Да живеем чрез всяка Божия дума не означава просто да четем Библията,а да размишляваме и да черпим духовната си храна от Писанието според нуждите ни.

Християнството не е само вярване, но и изповед. Чрез нашата изречена изповед ние се новородихме и ще продължаваме да се развиваме духовно чрез изповядване на Божието Слово.

Това, което сме днес, е резултат от всичко, което сме казвали и изповядали в миналото. Това, което ще бъдем утре, ще бъде резултат от това, което казваме и изповядаме днес.

ДЕКЛАРАЦИИ ЗА МЪЖЕ
ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ЖЕНИ

"Божието Слово казва, че човек трябва да живее не само с хляб, но и с всяка дума, която излиза от Божията уста"  (МАТЕЙ 4:4)