Още един ден в Оризово!

Image

Пастор Максим и Теодора Асенови заедно с екип от усмихнати доброволци посетиха малкото село Оризово за втори път. Приготовленията за празничната програма с децата започна, а междувременно обиколихме цялото село и раздадохме подаръци и храна за хората в Оризово.

С много балони, музика, изненади за децата и вълнуваща атмосфера украсихме читалище „Пробуда“ в центъра на селото. За всички ни беше истинско щастие да видим как над 150 деца танцуват и пеят за Исус в това място, където преобладаващата религия е ислям.

Image
Image
Image

В програмата с игри и забавления имаше вкусни кроасани за децата, подаръци и много любов. Майсторихме цветни гривнички и чрез историите, които изиграхме с тях, те разбраха, че Бог ги обича. Екипът ни, също така, раздаде книжка за всеки малък участник. Така посланието ни да обичат книгите и образованието, стигна до всички. Имахме и молитва към Бог за предаване на вече белите сърчица на децата- това беше силен и благословен момент.

Вечерта програмата ни в читалището продължи с „Вечер на чудеса с пастор Максим Асенов“. Службата беше пълна с чудеса, изцеления и пророческо слово от пастор Максим. Десетки хора получиха своето чудо и моментно изцеление, за което свидетелстваха пред всички. Бог се вдижи мощно в Оризово и Църква „Пробуждане“ обича това място.

Image
Image
Image

Имахме време, изпълнено с усмивки, смях, танци и благодарим на всеки един, който се включи в това събитие. От името на пастор Максим и Теодора Асенови благодарим за всяка книжка, подарък и дарение, за отделеното внимание и любов към децата.

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

 

ДАРИ СЕГА