Посещение в Ракитово с Venci Venc’

Ние знаем, че детството и тийнейджърските години са ключово важни за развитието на всяка една личност. Има деца, които не са чували никога думи на любов и се озовават във възпитателни училища поради различни причини. Някои от тях са сираци, а други са полусираци. Част от тези деца са прекъснали училище преди 5-ти клас, а други не са посещавали училище никога. Някои от тях са гладували, на други им се е налагало да крадат, за да се нахранят. Въпреки различията, има нещо общо между тях - всички те имат нужда да чуят, че са обичани. Решихме да им го кажем!

На 16-ти юли 2021г. в сътрудничество с организация “В теб” (да се сложи линк тук) и изпълнителя Венци Венц посетихме възпитателното училище - интернат в град Ракитово. Пастор Максим и Венци Венц споделиха насърчаващи мисли и заедно с доброволците на фондацията и църквата се запознаха и прекараха време с всички момчета. Освен да се запознаят, учениците пяха песни заедно с църквата и популярния хип-хоп изпълнител.

13-годишният Бони, ученик в възпитателното училище, разказа, че Венци Венц е един от любимите му изпълнители. От години си мечтаел да пее с него на една сцена и наскоро решил да се помоли и да сподели тази мечта с Бог... На 16-ти юли Бони изпя заедно с Венци Венц някои от най-големите му хитове и сбъдна своята мечта. Плачейки, ученикът разказа, че е благодарен на Бог за това, което той е направил за него.

След основната програма, всички деца от интерната получиха подаръци, снимахме се и дори не искахме да си тръгваме. Видяхме как в един ден само няколко думи на любов могат да променят цялата траектория на едно човешко същество… Беше изумително.

Ако ти искаш да участваш в бъдещите социални проекти на църквата, където се протягаме към недостигнатите, направи своето доброволно дарение тук и промени нечии живот!

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

 

ДАРИ СЕГА