Вечният Подарък 2016

Image
Image
Image

Първата ни голяма кампания на открито бе под надслов “ Вечният подарък“  Тя продължи цели 4 дни на открито от 21 до 24 декември с повече от 60 доброволци  и завърши с празнично богослужение на 25 декември. Изключително чудо е че в едно от най- централните места в София-  точно пред Националният дворец на Културата ние имахме наша сцена с празнична програма, раздавахме безплатни топли напитки и още по-вълнуващо беше да видим как хиляди хора се спираха при нас през тези 4 дни с очакване да закачат и своето желание(нужда)  на нашата елха за желания, след което можеха да получат и молитва.

 Паралелно с това  Бог отвори врати за нас и успяхме да отидем в две от най-големите районни управления в София, където раздадохме подаръци за децата на полицаите и Пастор Максим води всички полицаи в молитва за семействата им и нашата държава.  Веднага след това успяхме да зарадваме и 50 малолетни престъпника от Интернат за малолетни престъпници в гр. Ракитово с подаръци, празнична програма и специално послание от пастор Максим.

Божията милост към нас беше изключително голяма и успяхме да раздадем подаръци и да занесем Благовестието дори в Столичната ни дирекция, а в самото навечери на празника дори успяхме да отидем до едно детско болнично отделение.

Така кампанията ни през месец декември успя да достигне и раздаде Вечният Подарък- Исус Христос до повече от 7000 човека.

Изключително се радваме да ви споделим какво Бог е направил и да ви поканим да се включите и в следващата ни кампания, свързана с Великденските празници, когато ще имаме възможност да достигнем до още повече хора и да завършим с грандиозен празничен концерт точно зад Президентството на България. Каним ви да бъдете част от движението на Исус Христос в България.

Image
Image

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

 

ДАРИ СЕГА