Благотворителна гала-вечеря

И преди сме имали привилегията да посещаваме и да подкрепяме деца в неравностойно положение от цяла България, но сме щастливи, че можехме да посрещнем над 30 деца в София! В Страстната седмица това беше един празник, спомена за който вярваме, че ще остане за дълго в сърцето на всяко дете.

След пристигането на децата в града, направихме прически и гримирахме всички момичета. Много от тях споделяха, че никога не са се виждали така и се чувстват като звездите от телевизията. Реакциите им бяха толкова искрени, че ни накараха да осъзнаем колко много значи това за тях. За момчетата бяхме избрали бели ризи, с които ги изненадахме. Това се оказа нещо толкова голямо и учудващо за тях, че дори първоначално не можеха да ги приемат!

Веднага след това се забавлявахме с няколко игри, а кулминацията на деня беше гала-вечеря- едно незабравимо преживяване за тях, а за нас- огромно благословение! Невероятна е възможността да послужим на тези прекрасни деца и да ги заведем на място, на което не са били, и да направим неща за тях, които никой досега не е правил.

Image
Image
Image

Целият този ден беше в сърцата и мечтите на пастор Максим и Теодора отдавна и сме радостни, че с Божията помощ мечтата стана реалност!

Развълнувани сме за бъдещите ни социални дейности и нямаме търпение за нови срещи с децата!

Възползваме се от повода да изкажем сърдечната си благодарност на Фондация “В Теб” и Ресторант “Бодега”, които бяха наши партньори и заедно успяхме да направим всичко това възможно!

Image
Image

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

 

ДАРИ СЕГА