Среща с младежите от “Защитено Жилище” Плевен

Събота, 14 октомври 2017, се оказа един от най-вълнуващите дни както за обитателите на Защитено жилище за възрастни с умствена изостаналост в град Плевен, така и за Църква Пробуждане. Главните пастори на Пробуждане пастор Максим и Теодора, заедно с екип от доброволци, посетиха дома и прекараха деня, опознавайки и забавлявайки се с младежите, настанени в него.

Освен подаръци за всеки, Домът получи мебели, от които отдавна е имал нужда. Не беше изненада за нас обаче, че най-големият подарък за тях бяха песните, опознаването, игрите, личното внимание и разговорите ни заедно.

Самите младежи ни заляха със своята благодарност и искрено вълнение за бъдещи срещи. И понеже желанието ни да се срещнем отново е взаимно, сме щастливи, че това посещение постави началото на едни взаимоотношения с прекрасните хора там, които тепърва предстои да се разгърнат.

Image
Image
Image
Image

Не на последно място бихме искали да изразим признателност към директорката на Защитеното жилище- г-жа Надежда Вълчева, за отворените врати, топлото посрещане и ежедневната грижа за всеки, прекрачил прага на Защитеното жилище.

С тръгването си знаехме, че си казваме „Довиждане“, за да може да се връщаме отново и отново към нашите нови приятели от Защитеното жилище.

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

 

ДАРИ СЕГА