Добре дошли във Фонд “Сгради” – нашата най-голяма дарителска кампания досега! Визията ни – “Църква Пробуждане” да има свой собствен дом! И не просто дом, а първият духовен и културен християнски център в България!

Васил Друмев 37 в София е християнски храм построен с молитвите и даренията на много вярващи от цял свят. Той е предназначен да бъде място на поклонение и духовно израстване. Вярваме, че би било загуба на културно и духовно наследство, да бъде разрушен и заличен завинаги. Визията ни е да дадем нов живот на тази сграда и да създадем Център Пробуждане. Културен и образователен център, който служи на всяка част от обществото, за да донесе трансформация чрез изкуство, вдъхновение, образование и хуманиратна помощ.

Виж презентацията

Buildings Fund BG

Тук сме, за да донесем положителна промяна в България и света! Днес имате възможност да станете част от тази промяна! Нека заедно да изградим единствения по рода си културен и духовен център в София, който да се превърне в движеща сила на трансформацията на нашето общество!Дарете още днес по един от следните начини! 

Дари с карта

Дари по банка

Дари с PayPal

Искате да се включите с вашия бизнес и да ни помогнете в ремонта на сградата?
Заявете своето желание тук.

Открий ни

в социалните мрежи

Титуляр: Църкви на Пълното Евангелие

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG52FINV91501216848282

BIC: FINVBGSF

Основание: Фонд сгради

Участвай с бизнес за ремонт на сградата
Prayer Network
ЛИП - кандидатствай
Словото и Духа - кандидатствай
Грижа
Стаж
Дом на чудеса
Стани доброволец
Водно кръщение
Представи се
Ела на гости
Курс "Опознай Пробуждане"