ти си лидер и си разрешението!

Стил на живот лидерство

Вярваме, че всеки човек има потенциала да бъде лидер. Не се примиряваме със статуквото, не се оплакваме, не гледаме безучастно. Ние сме разрешението на всяка ситуация. Ако и ти виждаш себе си като лидер и искаш да се развиваш, продължавай да четеш.

Стани лидер

Истинска привилегия е да можеш да споделиш знанията, опита си, историята си с хората около теб. Още по-вдъхновяващо е да виждаш как твоя живот е пример за някой. Ако усещаш, че Бог те призовава към следващо ниво на отговорност и влияние пиши ни и ще ти помогнем да откриеш най-подходящата позиция за теб.

Отвори дома си за чудеса!

Обичаш ли да приемаш гости у дома? Искаш ли да създадеш приятна атмосфера, в която невярващите ти приятели и близки научават повече за Бог? Ние ще ти помогнем с достъп до вдъхновяващи послания, интересни материали и идеи за дискусия. 

Част от офиса

Искаш ли да си в епицентъра на събитията и да участваш в изграждането на Пробуждане? Търсиш ли среда, в която можеш да се учиш от опитни и вдъхновяващи лидери? Офисът те очаква!

Обучения

Постоянно се учим и предаваме наученото. Споделяме опита си и изграждаме бъдещите лидери на България и света. Искаш ли да се предизвикаш и развиеш потенциала заложен в теб? Академия Пробуждане е за теб!  


Открий ни

в социалните мрежи

Дом на чудеса
Стаж
Prayer Network
Участвай с бизнес за ремонт на сградата

Титуляр: Църкви на Пълното Евангелие

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG52FINV91501216848282

BIC: FINVBGSF

Основание: Фонд сгради

ЛИП - кандидатствай
Словото и Духа - кандидатствай
Грижа
Стани доброволец
Водно кръщение
Представи се
Ела на гости
Курс "Опознай Пробуждане"