Image

ОКТОМВРИ - ЯНУАРИ

Изграждаме уверени водачи, които разширяват Божието Царство със своите умения и таланти

Лидерски Институт Пробуждане

В края на 2019 година, усетихме водителство да изготвим специална програма, в която да обучим, както нашите членове в Църква Пробуждане, така и всички други хора, които желаят да се научат на най-важните компоненти, методи на работа и лидерски стандарт, които са важни за разширяването на Божието Царство. Година по-късно, над 50 души минаха през програмата. 

Стажантите, които завършват ЛИП, са екипирани със знание, опит и вяра, както никога досега. Като ученик ще имаш възможността да се учиш от методите и стандартите на църква, която е фактор на промяна в обществото, влияейки на града, нацията и целия свят. Ще бъдеш обучаван от топ преподаватели, всеки специалист в своята сфера на влияние. Ще може да работиш рамо до рамо с лидерския екип на Църква Пробуждане и останалите стажанти. Част от мисията на Пробуждане, е църквата да бъде фактор на промяна - това включва и теб, ти можеш да си фактор на промяна там, където си.

Защо да се включиш в програмата?:

Ще разгърнеш своите таланти!

Ще развиеш лидерските си способности и потенциал!

Ще бъдеш активен участник в изграждането на местната църква!

Ще имаш съвместна дейност с лидерите на Църква Пробуждане.

Ще получиш обучение на разбираем език в областите на лидерство, комуникация, администрация, работа с хора и много други.

В програмата?

4 месеца структурирано и практическо обучение

10 предмета, които ще ти помогнат да разгърнеш своя потенциал и лидерски качества

Практическо обучение с конкретни стъпки и насоки, които да прилагаш в своя живот и да бъдеш отличителен лидер.

ТОП Лектори, които ще ти споделят своя безценен опит

Отборни упражнения, с които ще практикуваш наученето

Достъп до затворена ЛИП група, в която ще общуваш с другите участници и ще задаваш въпроси към лекторите.

Работни тетрадки и учебници, с които ще учиш по-лесно.

Изпити, чрез които ще проследяваш своя напредък

Лична Покана за Ексклузивен 3-Дневен Ретрийт с Пастор Максим и Теодора Асенови

ПОДАРЪК: "7 Решения, които ще променят живота Ви Сега" - Максим Асенов

ПОДАРЪК: "Дневник на Успеха" със специална бонус сесия за това как да планирате своето ежедневие

10% намаление от цената на предстоящи събития на Максим Асенов

За кого е ЛИП?
ЛИП не е за всеки, но ако ти желаеш да бъдеш лидер и да получиш дълбоки теологични, административни и организационни познания. Ако искаш да се научиш как да говориш пред хора и да водиш ефективно, разгръщайки своя потенциал на макс... ЛИП със сигурност е за теб.

Преподаватели

Нашият невероятен екип от Топ Лектори, доказани специалисти в своята област

Image

Максим Асенов

Максим Асенов е интернационален говорител, лайф-коуч, автор и главен пастор на Църкви Пробуждане. 

Image

Теодора Асенова

Теодора Асенова е kреативен пастор на Църква Пробуждане и ментор на стотици жени в България и чужбина.

Image

Тим Стори

Тим Стори е признат автор, говорител и лайф-коуч на Робърт Дауни Дж, Опра Уинфри и други извесни личности.

Image

д-р Ставрос Игнатиу

Ставрос Игнатиу води църкви в Атина и Кипър и е с докторска степен по Международно Изучаване, както и е завършил като магистър по Лидерство в  в Пасадена, САЩ.

Image

д-р Димитър Лучев

Димитър Лучев е всепризнат апологет и специалист по Телогоия. Получава степента магистър по богословие от Богословската Семинария в Кливланд, Тенеси.

Image

Венцислав Витанов

Венцислав Витанов е финансов директор и лидер в Църква Пробуждане. Завършил е бизнес администрация и е с магистратура по финансов мениджмънт.

Предмети

Част от изучаваните предмети

Теология

Съществуването на Бог в Библията е неоспоримо. Теологията е науката, която се занимава с изучаването на Бог, Неговото съществуване, естество, имена, качества и дела. В този предмет ще научите повече за Доктрината на Словото, видове теология, основните доктрини в Библията, както и по-дълбоко разбиране за функцията на Троицата.

Етика и морал

Как да може взаимоотношенията, които изграждаме на всяко място да не рухнат, но да са устойчиви, да не са просто фасада? Независимо в каква сфера си, това или ще изгради името ти, или ще го срине. Този предмет се занимава с едни от най-важните въпроси свързани с интегритет, етика и морал. Също така помага практично в посоката на това как правилно да съветваме хора и пасторска грижа.

Пневматология

В деня на нашето новорождение, Святият Дух започва да живее в нас. Той е Този, Който ни зарежда и изпълва със сила. За да може църквата да изпълни мисията си докрай, Святият Дух дава свръхестествена благодат - Дарбите на Духа. В този предмет ще научим повече за личността на Святия Дух, както и за деветте дарби описани в 1 Коринтяни 12:8-11.

Мисиология

Мисиите са в сърцето на Бог за достигане на този свят. Благата Вест ни е дадена, за да я споделяме със света. Целта на предмета е да даде по-голямо разбиране за волята на Бог за изгубените, както и да дефинира понятията и представите за мисии

Еклесиология

Това е доктрината за църквата. Разделът от богословието, който разглежда природата, свойствата и структурата на църквата. В този предмет ще научите повече за произхода, функцията и важността на църквата във времето, в което живеем.

Духовно Лидерство

Всеки човек на тази земя е лидер! Лидерството е отговор на Бог за материалните и духовни въпроси в света. Когато възникват проблеми Бог издига лидери. В Стария Завет Бог поставя един духовен лидер и много последователи. В Новия Завет Бог използва духовни лидери!

Публично говорене

С изкуството на думите можеш да информираш хората и да ги издигнеш, да им дадеш послание, което да им е полезно в различни области от живота. Целта на този предмет е да ти помогне в подготвянето на послание/ презентация и представянето му.

Църковни Практики

В този предмет ще получите изключително практична информация “от кухнята” свързана с едни от най-основните църковни практики - администрация, креативно лидерство, водене на екипи, организиране на малки и големи събития.

Управление на време и финанси

Целта на този предмет е да даде по-голямо разбиране за финансите, даването, спестяването , както и организирането им. Дава практични знания как да организираме и разпределяме времето си. Всеки човек, богат или беден, висок или нисък, малък или голям, има 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Какво различава обаче едните от другите хора?

Апологетика

Този предмет се занимава с едни от най-често задаваните въпроси, на които всеки човек иска да си отговори като: Какво е апологетика - Апологетика и доминиращи светогледи. Има ли извънземни цивилизации. Живот след смъртта. Въпросът за смисъла на съществуванието. Истиността на християнството. Християнството и другите религии. Въпросът за злото и много други.
Целта му е да може да те екипира, като те подготви с отговори и ти помогне да разшириш мирогледа си.

Апологетика

Този предмет се занимава с едни от най-често задаваните въпроси, на които всеки човек иска да си отговори като: Какво е апологетика - Апологетика и доминиращи светогледи. Има ли извънземни цивилизации. Живот след смъртта. Въпросът за смисъла на съществуванието. Истиността на християнството. Християнството и другите религии. Въпросът за злото и много други.
Целта му е да може да те екипира, като те подготви с отговори и ти помогне да разшириш мирогледа си.

Отзиви

Свържи се с нас:

Ти си роден, за да ВОДИШ
Нека ти ПОМОГНЕМ
да го НАПРАВИШ!