правим църквата по-мощна

Вярваме, че Бог създаде всеки човек с уникални таланти и цел в живота. Ти си роден с мисия да промениш света с невероятния потенциал, който Той е заложил в теб. Искаш ли да проявиш този потенциал? Искаш ли да помагаш на хората и да бъдеш разрешението на проблемите около теб?

Толкова много възможности

Добре дошли

Помагаме всеки да се чувства приет, почетен и обичан, защото е различен. Посрещаме гостите ни с широка усмивка и се грижим за тяхното удобство и сигурност. Ако ти си комуникативен, и винаги готов да помогнеш на някой, това е екипът за теб.

Грижа

Полагаме грижа за всеки човек в нужда. Изслушваме възникналите ситуации и подхождаме индивидуално, показвайки любовта на Исус Христос на действие. Ако си добър слушател и обичаш да помагаш на хората това е точния екип за теб.

Мисии и Евангелизъм

Протягаме се към изгубените и споделяме Исус със света. Организираме благотворителни инициативи и помагаме на хората в нужда. Ако ти имаш сърце да помагаш на хората, тук ще се чувстваш на място.

Технически отдел

Даваме възможност на хората да бъдат докоснати от Бог, предоставяйки им най-доброто преживяване на място и онлайн. Видео, звук, светлини, екшън! Ако ти си креативен и имаш желание да се обучаваш в продукцията на събития пиши ни.

Дигитален отдел

Технологиите са нашата страст, а мисията ни е Пробуждане да бъде най-технологично развитата църква в Източна Европа! Ако обичаш технологиите и имаш страст за иновативното, това е мясото за теб.

Музикален отдел

Градим центъра за хваление и поклонение със съвременен християнски звук и заедно разтърсваме Балканите и Източна Европа. Ако Бог те е дарил с певчески талант или можеш да свириш на инструмент, очакваме те с нетърпение.

Детска църква

Инвестираме в бъдещето на нашите деца! Грижим се те да израстват в здравословна среда, да се учат на Божието слово по интерактивен и креативен начин. Ако обичаш децата и искаш да помогнеш, ще се радваме да се включиш.

Академия Пробуждане

Обучаваме и изграждаме ученици и лидери в Божието Царство, които са фактор на промяна за света около тях. Ако имаш опит в образователната сфера и желание да помагаш за развитието на другите, пиши ни.

Моментум

Ние сме движеща сила в младото поколение – влияем и променяме културата, правейки Исус известен. Ако ти си до 30 години, зареден с енергия и креативност, ще се радваме да се запознаем.

Открий ни

в социалните мрежи

Стани доброволец
Prayer Network
Участвай с бизнес за ремонт на сградата

Титуляр: Църкви на Пълното Евангелие

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG52FINV91501216848282

BIC: FINVBGSF

Основание: Фонд сгради

ЛИП - кандидатствай
Словото и Духа - кандидатствай
Грижа
Стаж
Дом на чудеса
Водно кръщение
Представи се
Ела на гости
Курс "Опознай Пробуждане"