Wind ⚡ fire
2024

22-25 Август

Early Bird ➺ Early Bird ➺ Early Bird ➺

Защо трябва да бъдете там?

пробуждане

Вече 4 години Конференция “Пробуждане” надхвърля очакванията и вдига стандартите! Хиляди хора от цял свят идват, за да преживеят трансформиращата сила на Бог и си тръгват като агенти на промяна във всяка сфера на влияние на живота си!

От гостоприемното посрещане до невероятното хваление и проповеди, вятърът на промяната ще ви поеме във вихъра си и свеж огън ще се разпали в гърдите ви със сила за нов живот! Заедно с нашите невероятни партньори от “Revival alliance” сме ви подготвили едно наистина незабравимо преживяване!

Тази година програмата включва невероятна селекция от едни от най-добрите лектори от цял свят, грандиозен концерт с топ международни изпълнители, детска конференция за най-малките и благотворителен фестивал “Мегафест” в помощ на деца и семейства в неравностойно положение.Пригответе се да бъдете изненадани, предизвикани, разтърсени – из основи, отвън навътре, напълно и необратимо! Ако не сега, кога?

Пускане на видеото
Wind ⚡ Fire ➺ Wind ⚡ Fire ➺ Wind ⚡ Fire ➺

Запази своя билет

СТАНДАРТЕН Билет

199BGN

ПРЕМИУМ Билет

299BGN

БЕЗПЛАТЕН
Билет

0BGN

Детска Конференция

99BGN

Докато вие се наслаждавате на преживяването, нашият екип ще се грижи за вашите деца! С нашата специална програма те ще имат едно незабравимо време с Бог. Подготвили сме игри, детско хваление, уроци, уъркшопи и още много изненади.

Купи Билет за Някого

Ако искаш да дариш средства, с които да бъдат закупени билети за някой, който не може да си позволи, последвай линка.

ХОТЕЛИ НАОКОЛО

За ваше удобство, споделяме с вас хотелите, които се намират в близост до конференцията. Един от тях е хотел “Милениум”. Разположен е в централната част на града, с достъп до удобен градски транспорт, места за паркиране и в близост до множество заведения и търговски обекти.

ЗА ДОМАКИНИТЕ

От 2015 г. мисията на Пробуждане е ясна – Исус да бъде издигнат, хората, далеч от Него, да Го познаят, изграждайки църква, която да бъде фактор на промяна за света около нея! Тази година обединяваме сили с невероятните ни партньори от Revival Alliance – група от съвременни лидери, които активно разширяват Божието царство и са движеща сила за съживлението на Християнството в цял свят.
Заедно вярваме, че времето идва и вече е тук за пробуждане на България, Балканите, света.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ТОВА ВЪЛНУВАЩО СЪБИТИЕ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да, ден преди конференцията ще бъде изпратен линк, който да използвате.

Локацията, на която ще проведем конференцията, се намира на комуникативно място в близост до три лъча на метро и множество автобусни и трамвайни линии. НДК разполага и с платен паркинг, който може да бъде използван от гостите на конференцията.

Да, Конференция Пробуждане 2024 – Wind & Fire е помислила за детското преживяване и за Вашето спокойствие. През всичките дни на конференцията ще има специален екип, както и специална програма за младите посетители. Билетите за децата се заплащат отделно и в тях са включени храна и напитка.

Да, нашите спонсори са се погрижили във времето между сесиите да се насладите на разнообразна кухня в точки за хранене, разположени около мястото на събитието.

Wind and Fire - Standard ticket BG
Wind and Fire - Standard Ticket
Price: €99.00
Wind and Fire - Premium ticket BG
Wind and Fire - Premium Ticket
Price: €199.00
Wind and Fire - Free ticket (application) BG
Wind and Fire - Free ticket (application) EN
Wind and Fire - Child ticket BG (#31)
Wind and Fire - Children Ticket
Price: €49.00
Prayer Network
Участвай с бизнес за ремонт на сградата

Титуляр: Църкви на Пълното Евангелие

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG52FINV91501216848282

BIC: FINVBGSF

Основание: Фонд сгради

ЛИП - кандидатствай
Словото и Духа - кандидатствай
Грижа
Стаж
Дом на чудеса
Стани доброволец
Водно кръщение
Представи се
Ела на гости
Курс "Опознай Пробуждане"