лидерство

пастор максим и теодора

Пастор Максим и Теодора Асенови са проповедници на евангелието, страстни за разширяването на Божието Царство и запленени да виждат хора, които се приближават към Исус. Те са посветили целия си живот в изграждането на местната църква и това тя да бъде фактор на промяна за света около нея. Пастор Максим и Теодора живеят в София, България с двете си деца – Сара и Максим Джуниър.

пастор Максим Асенов и пастор Теодора Асенова

пастор максим

Пастор Максим Асенов е автор, говорител, лайф коуч, предприемач и основател на Църква Пробуждане.

Израснал без баща, без електричество и вода, оставен да живее сам едва на 15, Пастор Максим се изправя смело срещу живота. През тийнейджърските си години, той открива вярата в Бог. След като се дипломира в Швеция, се завръща в България и основава Църква Пробуждане, заедно със съпругата си Теодора. 

Пътувал в над 35 страни, той споделя завладяващата си история със стотици хиляди хора, вдъхновявайки ги да вярват, че няма нищо невъзможно! 

пастор теодора

Пастор Теодора Асенова e основател на Църква Пробуждане, която води заедно със своя съпруг – Пастор Максим Асенов.

Една от основните цели в живота ѝ е да достига хора и да им помага да открият и проявяват множеството си дарби, за да живеят много по-щастлив и смислен живот. Това е и причината да създаде движение “ЛЯТО”, което цели да обедини жените в България и отвъд и да им покаже, че мечтите са възможни.

Теодора Асенова е певец с десетки авторски песни, като съвсем скоро излезе и най-новият музикален албум ”Пробуждане”, който сътвориха заедно с изпълнителите Миро, Павел и Венци Венц и Пламен и Иво Добреви.

асистент
пастори

Пастор Данаил и Виктроия Йовеви

Пастор Данаил и Виктория Йовеви са Асистент Пастори в Църква Пробуждане. Част от лидерския екип от самото начало на църквата, те са пример за всеотдайност, грижа и любов. Пастор Виктория е Директор на Академия Пробуждане – училището ни за библейско изучаване и изграждане на лидери в църквата и света. 

Пастор Кирил и Тереза Цончеви

Пастор Кирил и Тереза Цончеви са Асистент Пастори в Църква Пробуждане. Щастливо семейство, което отдава живота си в служение на Бог и хората, те се грижат за множество екипи и лидери в църквата. Пастор Тереза е офис мениджър на църквата, oтговорна за всички организационни процеси и главен координатор на фондация “В теб”. Пастор Кирил Цончев е директор на музикалния ни отдел. 

научи повече за нас

Prayer Network
Участвай с бизнес за ремонт на сградата

Титуляр: Църкви на Пълното Евангелие

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG52FINV91501216848282

BIC: FINVBGSF

Основание: Фонд сгради

ЛИП - кандидатствай
Словото и Духа - кандидатствай
Грижа
Стаж
Дом на чудеса
Стани доброволец
Водно кръщение
Представи се
Ела на гости
Курс "Опознай Пробуждане"